Home Company Partners News Support Contact Us
Produkten
H.B.O. Kunststof Kozijnen is een leverancier van bouw elementen in kunststof voor particuliere en zakelijke markt. Wij houden ons voornamelijk bezig met de verkoop, levering, montage, advies en bemiddeling in verbouwingen. Wij zijn de dealer in Nederland van een grote fabrikant uit Duitsland in kunststof kozijnen en deuren, gevel bekleding, rolluiken en keukens. Tevens zijn we dealer van aantal Nederlandse fabrikanten voor o.a. garage deuren, kunststof gevel bekleding en opbouw rolluiken.

Wij brengen vraag en aanbod samen in de particuliere markt. Wij selecteren voor u de juiste vakmensen en/of bedrijven die de klus voor u kunnen opklaren. Daarbij heeft u als voordeel dat u niet meer verder hoeft te zoeken naar verschillende mensen of bedrijven, want dat doet wij voor u.

Verbouwing
Service
Garantie
Levering
Kosten
Kwaliteit
Fabriek
Referenties
Wij selecteren, plannen, financieren en bemiddelen de juiste vakmensen of bedrijven voor u. Uw budget, tijd, wens(en) en voorkeur(en), eis(en)en zijn/is onze uitgangspunt. Het resultaat daarvan is een complete oplossing voor uw woning of werkplek. Wij beheren en houden toezicht voor u, op de uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u ook binnenkort verbouwen, neem dan contact met ons op voor meer gratis informatie/advies en vrijblijvend offerte.                                      Home | Company | Partners | News | Support | Contact

                                           © Copyright H.B.O. Kunststof Kozijnen 2005